Εξαερισμός από την Soler & Palau

ΦΙΛΤΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ

Η σειρά VISION AIR αποτελεί την εξέλιξη και το επιστέγασμα των ερευνών του κατασκευαστικού Οίκου PLYMOVENT.
Η νέα αυτή σειρά διακρίνεται για το ύψιστης αισθητικής design, της ευέλικτης λειτουργίας της και στο εξωτερικά χαμηλό επίπεδο θορύβου.
Διαθέτει ένα ευρηματικό σύστημα φιλτραρίσματος, που χωρίζεται σε τρεις φάσεις:

  1. Το πρόφιλτρο αιχμαλωτίζει σκόνη, χνούδια, στάχτη κ.α.
  2. Το ηλεκτροστατικό φίλτρο-συλλέκτης Electro Max μαγνητίζει και παγιδεύει μικρότερα σωματίδια που διαπερνούν το πρόφιλτρο μικρότερα του 0,01 micro (=0.00001mm) και ο συλλέκτης τα κατακρατεί. Το νέας γενιάς ηλεκτροστατικό φίλτρο της PLYMOVENT είναι προϊόν εντατικών ερευνών και αποτελεί καινοτομία του Οίκου.
  3. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα απορροφά κάθε δυσοσμία από το χώρο.
  • Το MediaMax filter διαθέτει αντιβακτηριδιακή προστασία που αδρανοποιεί τα κατακρατηθέντα μικρόβια, ώστε να μην αναπαράγονται και δημιουργούνται επιμολύνσεις του αέρα. Ενδείκνυται για χώρους που απαιτείται ύψιστη υγεινή όπως οδοντιατρεία, θάλαμοι νοσηλείας, χώροι που κατοικούν πάσχοντες από αναπνευστικές ή αλλεργικές παθήσεις, παιδικοί σταθμοί κ.α.
  • Όλοι οι τύποι διαθέτουν τηλεχειριστήριο (remote control), 230V, 50-60Hz.
  • Η συντήρηση είναι απλή καθώς και ο περιοδικός καθαρισμός τους. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα χρειάζεται αντικατάσταση 2-3 φορές ετησίως.
  • Τοποθετούνται σε τοίχο, εντοιχιζόμενοι, στην οροφή ή εντός ψευδοροφής και στο δάπεδο πάνω σε βάση (απαοτείται kit προσαρμογής που δε συμπεριλαμβάνεται στην τιμή).
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ: Με αισθητήριο ποιότητας αέρα AIR MONITOR, αρωματικά στικ για αρωματισμό του χώρου FREE BREEZE, ισχυρότερο φίλτρο ενεργού άνθρακα ODOUR FREE.