Εξαερισμός από την Soler & Palau

ΕΣΠΑ 2014-2020

Σύστημα φίλτρων

• Το ACF είναι σύστημα φίλτρων για τη σειρά SFE που εφαρμόζονται κυρίως στις επαγγελματικές κουζίνες όπου υπάρχει πρόβλημα με τις αναδυόμενες οσμές που διαχέονται στο χώρο.
• Αποτελείται από μία ισχυρή βάση- πλαίσιο από γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα που πάνω της προσαρμόζονται κύλινδροι (cartridges) που είναι γεμισμένοι με κόκκους ενεργού άνθρακα.
• Όταν ο άνθρακας καταστεί ανενεργός, οι κύλινδροι γεμίζονται εκ νέου. Για την επιμήκυνση της ζωής του ενεργού άνθρακα είναι απαραίτητος ο καθαρισμός του ιονιστή και του συλλέκτη του φίλτρου SFE, ώστε να μη διαφεύγουν ρύποι στο σύστημα ενεργού άνθρακα.
• Περιλαμβάνει: Φίλτρο ιονισμού, μονάδα ιονισμού (ηλεκτροστατικά φίλτρα), βιομηχανικό συλλέκτη, βάση στήριξης κυλίνδρων, κύλινδροι άδειοι 16 ή 24 ανάλογα με τον τύπο και ενεργό άνθρακα σε σακιά των 25kg για γέμισμα των κυλίνδρων.
Κατόπιν απαιτήσεως: Το σύστημα μπορεί να κατασκευαστεί σαν κλειστή μονάδα (κιβώτιο) με επιπλέον χρέωση. Επίσης, ανάλογα με τις απαιτήσεις του φιλτραρίσματος μπορεί να προσαρμοστούν στο SFE κάθε τύπου φίλτρα (κυψελωτά, κασέτες ενεργού άνθρακα, σακόφιλτρα, συνθετικά κ.α.).