Εξαερισμός από την Soler & Palau

ΕΣΠΑ 2014-2020

 

Η Φιλοσοφία μας

Η φροντίδα μας για ποιότητα και οικονομία ταιριάζει με τις προσδοκίες σας.
Συνεχώς ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στην τεχνολογία του εξαερισμού, φιλοδοξώντας να είμαστε αξιόπιστος σύμβουλος σε όλα τα στάδια του έργου.

Σε πείσμα της εποχής και πιστοί στην αρχική εμπορική πολιτική μας, πουλάμε αυστηρά χονδρική και μόνον σε επιχειρήσεις του κλάδου, γεγονός που ενισχύει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στις σχέσεις μας με τους πελάτες.

Οι Άνθρωποί μας

Ψάχνουμε βρίσκουμε και προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις στη σωστή τιμή.
Το έμψυχο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία και την απαραίτητη τεχνογνωσία, είναι έτοιμο να συμβουλεύσει τους πελάτες μας σε κάθε πρόβλημα εξαερισμού και να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση, ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Ενημερωμένη αποθήκη άμεση παράδοση.
Το βασικό στοιχείο που μας ξεχωρίζει από τις άλλες εταιρείες του κλάδου, είναι το μεγάλο stock που στεγάζεται σε μία σύγχρονη αποθήκη 1900m2, με αποτέλεσμα την άμεση εξυπηρέτηση και την παράδοση σε οποιαδήποτε σημείο μας ζητηθεί.

Η Ιστορία μας

Το 1980 στην Λάρισα ιδρύθηκε ομόρρυθμη εταιρία από τους αδελφούς Ευθύμιο και Αναστάσιο Καφφέ, που εγκαθίδρυσαν τις βάσεις πάνω στις οποίες αναπτύχθηκε ο εξαερισμός, αντικείμενο πρωτόγνωρο για την Ελλάδα την εποχή εκείνη.

Το 1991 έγινε Ανώνυμη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το 1999 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, εξελίχτηκε σε δύο αυτόνομες επιχειρήσεις στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Σήμερα η Ε. ΚΑΦΦΕΣ Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη, είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα του εξαερισμού εκπροσωπώντας εδώ και 35 χρόνια τον κορυφαίο ισπανικό οίκο Soler & Palau.

 

ΕΠΑνΕΚ 2014-2020