Εξαερισμός από την Soler & Palau

μεγαλώνουμε μαθαίνοντας

E. KAFFES AE - MICROΚΛΙΜΑΤΑ
Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών
Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών
Βασικός άξονας της εμπορικής μας πολιτικής είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Με στόχο την συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εφαρμόζουμε στην πράξη ολοκληρωμένο Σύστημα Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001. Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί, θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τυχόν λάθη ή παραλείψεις και να βελτιώσουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Η συμπλήρωσή του από εσάς είναι πολύτιμη και θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Το ερωτηματολόγιο είναι σύντομο και θα πάρει λίγα λεπτά από το χρόνο σας.
  Ναι θέλω να συμμετέχω  
δια βίου μάθηση
Δια βίου μάθηση
Τα «εργαλεία» που είναι στην διάθεση των μελών μας στην ιστοσελίδα μας, έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την γρήγορη λήψη σωστών αποφάσεων. Αφού λοιπόν μας το ζητήσατε, αμέσως ετοιμαστήκαμε για την εκπαίδευση όσων μας το επιθυμούν.
Επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά στο 2310 700 058 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να κανονίσουμε συνάντηση στον χώρο σας ή στον δικό μας.
why-us
Γιατί εμάς...
Πουλάμε αυστηρά χονδρική & δεν διαθέτουμε συνεργεία εγκατάστασης
info
Τεχνικές πληροφορίες...
Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα τεράστιο αρχείο από video, manual και τεχνικά εγχειρίδια
support
Online υποστήριξη...
Δίπλα σας, όλες τις ώρες για να βρούμε μαζί την καλύτερη λύση σε κάθε φάση του έργου
Ε. ΚΑΦΦΕΣ Α.Ε. Μηχανήματα Εξαερισμού
Προέκταση Σμύρνης (Άνωθεν Περιφ.Οδού)
Εύοσμος - Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 564 02
Τ.Θ. 32 829, Ηλιούπολη, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 700 058-9 F: 2310 700 060
Κ: 6977 464 902 -3, Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.e-kaffes.gr
Τα cookies είναι σημαντικά για την λειτουργία του www.e-kaffes.gr και την βελτίωση της online εμπειρίας σας.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον Ιστότοπο, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και αποδέχεστε την χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ