Εξαερισμός από την Soler & Palau

ΕΣΠΑ 2014-2020
  • Previous
  • Next
Οι εγκαταστάσεις μας. / Our facilities.
περισσότερα βίντεο...
SilentDual ,εξαεριστήρας μπάνιου και μικρών χώρων.
περισσότερα βίντεο...

Newsletter - Πολιτική Απορρήτου

Αν θέλετε, μπορείτε να λαμβάνεται ενημερωτικό δελτίο σε μορφή ηλεκτρονικού μηνύματος (newsletter) που παρέχετε από την εταιρία μας. Το ενημερωτικό αυτό δελτίο περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως νέα προϊόντα, χρήσιμα online εργαλεία, ειδήσεις για επαγγελματίες και υπηρεσίες που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας. Τέλος, η συχνότητα αποστολής του δεν είναι ενοχλητική, συνήθως μία φορά το μήνα.
 
Τα δεδομένα που χρησιμοποιούμε για την αποστολή είναι ο λογαριασμός του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα γίνεται η παραλαβή και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις το όνομα του χρήστη με μόνο σκοπό μια πιο προσωποποιημένη επικοινωνία. Αν συναινείτε, με την εγγραφή σας μας δίνεται πρόσβαση σε αυτά τα στοιχεία και εμείς δεσμευόμαστε ότι θα τα αποθηκεύσουμε και θα τα επεξεργαστούμε με ασφαλή τρόπο κάνοντας τις κάθε φορά τις κατάλληλες ενέργειες για την προστασία τους. Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την αποστολή του ηλεκτρονικού δελτίου και σε καμία περίπτωση δεν θα γνωστοποιηθούν σε τρίτους.
 
Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, έτσι ώστε να ελέγξετε ή να τα τροποποιήσετε. Τέλος μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεση  που έχετε δώσει και να τερματίσετε την συνδρομή σας οποιοδήποτε στιγμή θελήσετε μέσω συνδέσμου  που υπάρχει σε όλα τα μηνύματα που στέλνουμε, μέσω συνδέσμου που υπάρχει στην ιστοσελίδα μας, μέσω τηλεφώνου στο 2310700058 ή με αίτηση σας στο email της εταιρίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σε αυτή την περίπτωση όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, θα διαγραφούν.

EASYVENT - Επιλογή εξαεριστήρα για οποιαδήποτε εφαρμογή εξαερισμού
Soler & Palau
Τί είναι το Easyvent?
Το Easyvent επιτρέπει στο χρήστη να κάνει την καλύτερη επιλογή εξαεριστήρα για οποιαδήποτε εφαρμογή σε συστήματα εξαερισμού, γρήγορα και εύκολα.
  • Υπολογίζει τις απώλειες φορτίου σε ένα δίκτυο εξαερισμού
  • Εμφανίζει τη στατική ή την ολική πίεση του δικτύου εξαερισμου σας
  • Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαρτήματα εξαερισμου που χρειάζονται για τους εξαεριστήρες που έχετε επιλέξει
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρχείο προσφοράς με τα απαραίτητα έγγραφα του εξαεριστήρα
  • Μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση του συνολικού κόστους των εξαεριστήρων